Årspremiären för utsättningar närmar sig!!

2
25

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAAlldeles oavsett att det är mycket gott om regnbåge kvar från förra årets utsättningar främst beroende på det mycket tröga fisket som det bjöds på under hösten, antagligen beroende på låg vattenföring från Hjälmaren, så satsar vi på en utsättning under nästa vecka. Vi har beställt ETT TON regnbåge i vikter mellan 1,2-2 kg för påfyllning nästa torsdag 10 april!! Betyder alltså att ”övervintrarna” får sällskap av ytterligare 700-800 nykomlingar. Testa du också men glöm inte giltig Å! Fiskelicens som du köper vid Huntyard&Berras, OK Q8 Fröslunda och Turistbyrån. Varför inte en egenhändigt fångad regnbåge till påskhelgen!

2 COMMENTS

  1. När startar dagkortsfisket i trehörningen? Några nya möjligheter för flugfiske där med kastbryggor eller såga ner skogen planerat? =)

    • Hej Joakim! Första sättningen med 200 kg kommer nu på måndag den 14 april. Dagkort från och med 15e. Vi har tagit bort 6-7 träd som stormfälldes kring nyår så det har blivit några ytterligare ytor fram för allt vänster om vindskyddet. Annars är det vänstra udden, stenen vid inloppet och bryggan vänster om utsättningsröret sett från vindskyddet, förutom några andra korridorer som gäller//Anders

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here