Förbättrade värden men också Sabotage och Rötägg vid Trehörningen!

2
68

Inför säsongsstart vid Trehörningen utförs alltid pH och syrgasmätningar för att mäta sjöns status efter vinterns syretärande istäcke. Sjön visar på väsentligt förbättrade värden jämfört med förra veckan och vi räknar med att öppna sjön nästa vecka för de bokningar som redan är reserverade för företag. Vi avvaktar när vi släpper dagkort och återkommer i ärendet. För närvarande är Trehörningen bokad 11/5, 17/5, 18/5, 25/5, 31/5, 1/6, 2/6, 8/6 och 14/6.

 Nu till del av rubriken!! När vi anlände till sjön idag tisdag 30/4 möttes vi att någon idiot klippt sönder kättingen till vår båt och använt den för tjuvfiske antagligen, låset var förstås bortkastat. Men vad som är värre är att marodörerna fällt två friska träd med vår trubbiga yxa, en stor tall och en björk som dessutom är fälld rakt ut i sjön och som måste bort då den spärrar av två fiskeplatser. Man undrar var all kraft och överskottsenergi kommer ifrån och varför det ska vara bra att fälla friska träd när området omgärdas av döda träd efter branden. Om det finns någon som kan bringa klarhet i eländet så kommer vederbörande att bli rikligt belönad av oss, du får gärna vara anonym i din information till oss men då missar vi förstås möjligheten att belöna tipsaren. Känslan är att det är yngre personer som saboterat för oss då det fanns tomburkar med energidryck i vindskyddet men det är bara en känsla och ingen säker iakttagelse förstås! Tack för info!!

2 COMMENTS

    • Säkert samma gäng med överskottsenergi som även i höstas la ner jobb på att fälla en tall i närheten av vindskyddet med vår minst sagt oskarpa yxa. Man blir bara så besviken när vi gör det mesta för att åstadkomma en trivsam plats för många. Det är bara att hoppas att någon har observerat gänget så vi får gå vidare med en anmälan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here