Dina åsikter är viktiga!

Inför den 23e säsongen är Å! Fiskare inbjudna att föreslå förändringar, säga ifrån men också ge beröm förstås. Kort sagt : Fram med åsikter men tyck helst kort och inläggen måste självklart vara realistiska att kunna genomföra. Exempelvis så kan vi inte ha gratis fiske eller kunna genomföra utsättningar uppåt 6-7 ton och alltid i vikter på minimum 5 kg.

4 tankar kring ”Dina åsikter är viktiga!

 1. TZ

  Förslag Ett:
  Inför fiske förbud för bottenmete vid Bolinder hotellet, från pilen mot bron.
  så slipper vi en gävla massa tjafs o bråk .
  Bottenmete är inget fiske , det är KÖTTFISKE.

  Svara
  1. Anders Inläggsförfattare

   TZ! Håller med och vi har styrelsemöte nästa måndag o tar upp frågan då, men jag skulle tro att det inte kommer att gå att genomföra//A

   Svara
 2. Raffe

  Billigare årskort, 2000 kr är lite för dyrt för ett årskort. 1500 är mer rimligt. Då kan jag tänka sig att köpa ett årskort och dra några kast i E-tuna ån efter jobbet.

  Svara
  1. Anders Inläggsförfattare

   Hej Raffe o tack för ditt inlägg. Möjligen kan 2000 kr för en seniorlicens, pensionärer fiskar för 1000 kr och ungdomar 200 kr, kännas som dyrt. Nu finns även möjligheten att spara daglicenser från olika fiskedatum, se det som en avbetalning, och när du sparat ihop och redovisat 20 daglicenser köpta samma person och olika datum så fiskar du gratis resten av säsongen. Tror vi är den enda anordnaren av P&T-fiske som kan erbjuda den varianten faktiskt, att vi sen troligen har det lägsta daglicenspriset av anordnare med utsättningar över 3,5 ton/år. Faktiskt så sätter vi fisk för över den dubbla licensintäkten och det är vi nog också ensamma om och något måste vi få in. Ljusgryten 140 kr?, Villingsberg 170 kr?, Åker 140 kr?, Krampen 140 kr?, Kloten 140 kr?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *