Fiskelicenserna för 2011 finns ute till försäljning.

2
27

Nu är 2011 års fiskelicenser distribuerade till våra försäljningsställen; Görans Sportfiske (som förresten har REA på fiskesortimentet med 30-50 % rabatt, värt ett besök förstås), Turistbyrån och OK Q8 Fröslunda. 2011 års priser för vuxen är 100 kr för dagkort (ingen vuxenårslicens för 2011), för junior med ålder upp till det år fiskaren fyller 17 år kostar årslicensen 200 kr och daglicensen 25 kr. Kanske ett julklappstips till den intresserade. Övriga villkor kan du läsa om på tidigare gjort inlägg från 16 november.

2 COMMENTS

  1. Hej! nu i 2011 så undrar jag när ni ska sätta ut årens första bågar. Funkar powerbaits bra elr dåligt nu i vår?. Vilka drag rekomenderar du som är mycket efektivt i vår?kan du skicka mig ett email om vilken datum ni ska sätta it de första bågarna, tacksam för svar!

    Skitfiske!!!!!

    • Hej Alan, det dröjer fram till utsättningspremiär men troligen någon gång i slutet av mars alternativt början av april om nu istäcket är borta förstås men det är väl rimligt att tro, eller hur. Så snart åkanterna blir fria från is kan man spinnfiska redan nu, att det finns gott om fisk kvar från tidigare utsättningar är helt klart! De våghalsiga fiskare som i slutet av december gick ut på isen och fiskade i den öppna strömfåran nedströms Tunafors kraftstation fick bra fångster, inte rekommmendera beroende på underströmmar som kan göra området till en livsfarlig fiskeplats. Bättre förstås att fiska från åstranden. Majoriten av våra Å! Fiskare använder Power Eggs så det är väl svar på din fråga! Annars är det färgglada drag som gäller ex vis Sölvkrokens röda ”nyckelpiga” 12 gram men som vanligt gäller det att prova sig fram, vad som fungerade ena da’n kanske inte gäller nästa dag. Ha det bra så vis vi längs åkanterna framåt tidiga vårdagar. Anders

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here