HYRA TREHÖRNINGEN

Vill Ni hyra Trehörningen?

Ett mycket trevligt, avkopplande, avstressande, roligt, harmoniskt, informellt, vanebildande och annorlunda sätt att ordna en trivseldag för personalen eller varför inte att kundrepresentera Ert företag kan vara att göra det vid föreningens vildmarkssjö TREHÖRNINGEN belägen i skogarna mellan Bälgviken och Svalboviken bara en halvtimmes bilresa från  Eskilstuna centrum.

Vi erbjuder sportfiske efter regnbågs- och konnevesiöring med ensamrätt och exklusivt för Er grupp under en dag mellan kl 05.00-23.00. Trolsk skog och mörk vattenspegel. Sjuttiofem kilo (75 KG) nyutsatt ädelfisk inför varje enskilt uthyrningstillfälle förutom ett garanterat redan bra grundbestånd. Ni tar upp hur mycket fisk Ni vill och kan. Som upplagt för att lyckas!

Trehörningen är cirka 230 meter lång och har en medelbredd på cirka 90 meter, cirka 2,5 ha stor, med ett maxdjup på 4 meter. Runt sjön finns förutom iordningsställda fiskeplatser även gott om naturliga sådana. Vi har förstås ordnat med bänkbord, rensbord, grillplats och grillverktyg och spöställ. Naturligtvis finns också ett vindsskydd vid grillplatsen där femton personer gemensamt kan välja att under tak inta måltiden.

Vi kan även fixa catering, hyra ut fiskeutrustningar och även stå till tjänst med funktionärer som hjälper till med det mesta kring fisket.

Det är en överkomlig lyx att hyra Trehörningen. Särskilt för den som gillar att fiska och/eller att vara ute sörmländsk vildmark.

Önskas mer information och få prisuppgifter så är Ni välkomna att kontakta oss i formuläret nedan, alternativt ringa Anders på mobilnummer 070-915 85 27.