Ny fisk i morgon fredag 22 oktober!

Ny fisk i morgon fredag 22 oktober!

250 kg båge från Dalälven anländer i morrn fredag. Vi delar upp fisken och sätter lika delar från nedre bryggan vid gamla Konstmuseet och från kajen vid Kyrkans hus. Vikter på cirka kilot men också ett antal större på dryga 3 kg. Inget fiskestopp som vi redan redogjort för!! Totalt har vi nu utplanterat 3250 kg på licensområdet och vi räknar med ytterligare någon utsättning framöver om nu inte vintern sätter stopp för planeringen. Vattentemperaturen sjunker stadigt och visade på relativt låga 5,6 grader igår onsdag.

Kommentera

6 Kommentarer på "Ny fisk i morgon fredag 22 oktober!"


Guest
Salah Shallal
7 years 11 months ago

Tack Anders det kommer med tiden jag lever tills jag för den stora fisken hoppas jag :)

Guest
Salah Shallal
7 years 11 months ago

Som sagt jag sa jag skulle ta en stor. Idag fick jag en typ 3 kg den var så fin och lång:)

Guest
Salah Shallal
7 years 11 months ago

Va bra då ska jag ta en stor fisk imorgon :) det nappar bra nu. Under brun kan man få också har testat med flöte det nappar bra. Men svårt att barkera bilen :P