Påfyllning av fisk!!

9
8

torsdag den 5 maj fyller vi på med ytterligare 250 kg huggvillig båge i vikter från 1-3 kg. Totalt har vi nu vid tre utsättningar under 2011 utplanterat 1,5 ton med en medelvikt på cirka 1,5 kg. Testa Du också men glöm inte att köpa fiskelicensen vid något av våra försäljningsställen; Görans Sportfiske, OK Q 8 Fröslunda eller Västergatan och Turistbyrån.

9 COMMENTS

  1. OK, det kommer fisk där också förstås men bara så snart som sjön återhämtat sig med bättre syrgasvärden efter en tuff vinter, och det för andra året på raken.

  2. Den som väntar på nåt gott.. som man brukar säga. :)
    Kom o tänka på det Anders, vi pratade om fiskekorten till nya vattnet när jag träffa dig nere vid ån. Om ni bara ska ha ett försäljningsställe så lägg det i så fall på OKQ8 i Fröslunda istället för Görans. Bättre öppettider & så ligger det på vägen.

    • Hej Jocke, ska upp till sjön idag onsdag för nya mätningar, nu får vi hoppas att allt ska vara klappat o klart för utsättningar. Ditt förslag om OKQ8 Fröslunda är värt en funderare. Vi hörs//Anders

    • Hej Markus, sjön är uthyrd ganska mycket under juni och vi idag inte säga när vi kan släppa dagkort. Håll utkik på hemsidan//Anders

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here