Salahs STORA igår tisdag 12 oktober!!

Salahs STORA igår tisdag 12 oktober!!

Den mycket fiskeintresserade Å! Fiskaren Salah fixade upp en av de stora igår tisdag eftermiddag. Han fiskade som vanligt vid turbinintaget vid Strömsholmen med bottenmete och Power Eggs och plötsligt högg en av de stora från förra veckans utsättning. Våg saknades men sakkunniga bedömde vikten till runt 3,5 kg. Snyggt jobbat Salah!! Fler stora finns att överlista, minst ytterligare 10 st från förra veckans utsättning men också från tidigare utsättningar under året och även tidigare förstås, så testa Du också!!!

Kommentera

8 Kommentarer på "Salahs STORA igår tisdag 12 oktober!!"


Guest
Salah Shallal
7 years 10 months ago

hahaha Anders om jag tar en på 10 kg då kommer börja sluta snacka med mig mer hehehhe :) jag vill ta en på 8kg så jag kommer vinna över han bara :)

Guest
Salah Shallal
7 years 10 months ago

Det är bra Anders men jag vill få en stor som jag kan slå Börjes stora fisk :) jag kommer göra det för han fiskar inte mycket nu :P. Of om jag få en 8 kg då ska Börje aldrig kunna fiska mer i hela sitt liv :)

Guest
Salah Shallal
7 years 11 months ago

Bäst börja du för vänta och höra hur stor fisk jag kommer ta upp i år :) jag väntar på att dem släpper stora vet inte om det finns stora redan i Ån faktiskt :) men dem nappar hos mig konstigt att folk säger fisken nappar inte :)

Guest
Börje Skjoldhammer
7 years 11 months ago

Grattis storfiskaren!
Snart är du i klass med mig. Mitt rekord är tre bågar på 1.5 timmar. Den lille vägde 7,0 kg, den mellersta vägde 7,1 kg och den störste vägde 7,2 kg. Alla tagna (enligt konstens alla regler) i Tattartjärn och inte på några ägg.

Din lärare Börje S

Guest
Salah Shallal
7 years 11 months ago

Tack Anders. Fisk finns över allt men man ska ha rätt mat och man ska ha talemod för att fånga dem finna Renbogen.